top of page

Mød Line

36-årig Kvinde med Ben i Næsen

og en Passion for Gastronomi

IMG_3859_edited.jpg

Som uddannet gastronomisk kok, bringer jeg en bred vifte af erfaringer med mig inden for drift, projektledelse, B2B-salg, workshops og sociale medier (SoMe). Min nysgerrighed og kreativitet skiller mig ud fra mængden, og jeg har en brændende passion for at dele den viden, jeg har tilegnet mig gennem årene.

Med mere end 15 års erfaring i restaurationsbranchen - 6 år som leder og 3,5 år i den professionelle foodservicesektor - har jeg opnået en dyb forståelse af de komplekse relationer mellem udbud og efterspørgsel. Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde på begge sider af handlen – både som køber og sælger, men også som leder. Denne erfaring har givet mig en uvurderlig indsigt i betydningen af effektiv kommunikation, ledelse, synlighed, prissætning, logistik, strategiske samarbejdspartnere og forhandling af indkøbsaftaler.

Åbenhed, indlevelse og troværdighed er mine nøgleord. Jeg værdsætter ærlig og gennemsigtig kommunikation samt et åbent samarbejde i alle mine relationer, uanset profession og titel. Jeg tror på, at alle led er lige vigtige. Hvis man investerer i mennesket bag tandhjulene, skaber man ikke blot stærkere relationer og tillid, men også et fællesskab, der kan overkomme de sværeste udfordringer.

Min største passion ligger i den gastronomiske verden – en branche, der er præget af konkurrence, hvor mad ikke blot er næring, men også er en kulturel oplevelse og et fællesskab. I denne dynamiske branche er det altafgørende, at dét - vi leverer og præsenterer - har et sammenhængende billede, hvor passion og vision skinner klart igennem. På denne måde kan vi vække alle de sensoriske forbindelser, der er med til at skabe en uforglemmelig oplevelse for enhver gæst. 

Som uddannet kok har jeg en forståelse for vigtigheden af at sammensætte et menukort, som ikke kun afspejler ens passion, men også harmonerer med hele visionen og konceptet. Min passion for den gastronomiske verden gør, at jeg ofte udforsker den og søger ny viden, så jeg altid er klædt godt på. Jeg er bekendt med mange af landets Michelin-kokke, og har tilegnet mig en bred køkkenerfaring via mit arbejde i forskellige køkkener over mange år, men også gennem min egen nysgerrighed og passion for mad. Jeg har bl.a. en madblog, hvor jeg både laver mad til inspiration, men også anbefaler spisesteder.

Line Rénascor

Din Professionelle rådgivning- og sparringspartner i foodservicesektoren.

Book nemt og hurtigt et uforpligtende møde der passer ind i din tidsplan. Vælg mellem et fysisk eller telefonisk møde.

Hands-on: Vi deltager aktivt i alle projekter og arbejdsrutiner, hvilket giver os muligheden for hurtigt at identificere udfordringer.

100 % gennemsigtighed, passioneret og engageret sparringspartner, med en garanti for loyalitet og tavshedspligt.

bottom of page